News HiPosterShop

Fint Giclée papir

 

Hos HiPosterShop bruger jeg kun den højeste kvalitet fine art Giclée papir til mine prints.

Giclée-papiret er lavet af 100% bomuld eller alpha cellulose, som begge er meget holdbare og modstandsdygtige over for falming og gultning. Mat finish og vægt af papiret giver mine prints et professionelt, museumsgraderet udseende.

Udover at bruge topkvalitetspapir, bruger jeg også de fineste Giclée-printteknikker for at sikre, at mine prints er livlige og nøjagtige reproduktioner af det oprindelige kunstværk. Mine prints er lavet med pigmentbaserede blæk, som er mere stabile og holder længere end farvebaserede blæk. Det betyder, at mine prints vil bevare deres livlige farver og skarpe detaljer i årene fremover.

Jeg tror, ​​at brugen af ​​de bedste materialer og teknikker er afgørende for at producere højkvalitetsprints, som mine kunder vil elske. Derfor bruger jeg fine art Giclée-papir til alle mine prints på HiPosterShop.

 

 

Tilbage til blog