News HiPosterShop

Om HiPosterShop

Om Lisa Ketty fra HiPosterShop

Hej og velkommen til min butik. Jeg er meget glad for, at du vælger at besøge HiPosterShop.
Mit navn er Lisa Ketty Jørgensen. Jeg er en dansk VFX-kunstner, der er uddannet fra The Animation Workshop med base i Viborg, Danmark tilbage i 2011, og siden da har arbejdet i VFX-branchen som Digital Matte Painter. Jeg har arbejdet på forskellige filmprojekter som Star Wars, og serier som Fear The Walking Dead blandt masser af andre fede filmprojekter.
Jeg arbejder stadig i VFX-branchen i perioder, men mit hovedfokus er nu på min plakatbutik, som hedder HiPosterShop . Jeg begyndte at lave plakater tilbage i 2015 i en lille periode, og på grund af liv og arbejde begyndte jeg at fokusere 100 % på min plakatkunst i 2021, og jeg elsker det.
Min arbejdsbase er hjemme hos mig i Holte, nær København, og det er så hyggeligt at skabe mit kunstværk her og at kunne sælge mine plakater på min online i min butik, og også at møde dig på alle designmarkederne .
Hvor kommer inspirationen fra?
Al min kunst er inspireret af den fantastiske Bauhaus-stil fra 1970'erne, samt datidens farvepalet. Jeg elsker de lyse farver i kunstværket, især gule og orange er mine favoritter hele tiden, blandt andet elsker jeg minimalisme, rum og botanisk kunst blandet med en nordisk stil, og jeg forsøger at bringe alt det ind i min kunstværk. Jeg bruger tværsnit i noget af min kunst, så jeg virkelig kan komme til at lege med alle mine yndlingsfarver, så tag et kig i butikken, og måske finder du noget, der lige passer til dit hjem.
Jeg håber, det giver lidt mening for dig, hvis ikke, kan du altid sende mig en mail på HiPosterShop@gmail.com
Endnu engang mange tak for besøget.
Elsker Lisa Ketty.
www.HiPosterShop.org

 

Tilbage til blog